Основной контент книги Вивчати англійську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)
Вивчати англійську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)
Sessesli kitap

0+

Вивчати англійську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)

yazar
NeoAudio
okuyucu
Різні диктори
₺667,16
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺66,72 kazanın.

Kitap hakkında

Завдяки цьому мовному аудіокурсу Ви зможете вивчити найважливіші фрази, що стосуються відпустки чи ділової подорожі, зручним для себе способом – у потязі, на роботі чи уві сні. Невдовзі Ви зможете спілкуватися в готелях та ресторанах, на закупах і під час подорожей у справах чи задля розваги.

Практикуйтеся по кілька хвилин щодня – і незабаром зможете вільно розуміти свою нову мову та розмовляти нею, вдосконалювати вимову й розвивати мовні навички. Завдяки розмовнику Ви навчитеся лише тих слів, фраз і питань, що їх будете використовувати на практиці в країні, яку відвідуєте.

Повний курс поділено на розділи, щоб Ви могли практикувати тематичні слова й фрази лексичного запасу, потрібні в ресторані, на закупах та у бізнес-діяльності. Повторюйте почуте або просто слухайте – і таким чином зможете вивчити всі важливі фрази для подорожі, наприклад запитати дорогу, забронювати столик у ресторані або зажадати пароль до вай-фаю. Цей мовний курс підготує Вас до найважливіших ситуацій у відпустці, в повсякденному житті та в бізнесі. Ані попередні знання, ані додаткові підручники не потрібні.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın
Sesli kitap NeoAudio «Вивчати англійську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)» — MP3 olarak indirin veya çevrimiçi dinleyin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
16 ekim 2024
ISBN:
4066004436746
Okuyucu:
Різні диктори
Yayıncı:
Telif hakkı:
Zebralution GmbH
İndirme biçimi:

Bu kitabı dinleyenler aynı zamanda şunu da dinliyor

Bu yazarın diğer kitapları

1x