0+
sesli kitap

0+

A Sárga Garnizon / Az úr a pokolban is úr

sesli kitap
₺383,95
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺38,40 kazanın.

Kitap hakkında

A Sárga Garnizon című kisregény főhőse jellegzetes rejtői nagyvonalúsággal veti le kabátját, és vele főnemesi származását, hogy egy méltatlan sértés elől az idegenlégióban keressen nyugalmat. A sors elbűvölően csinos kacsója azonban a sivatagi helyőrség idilljében is utoléri.Hangoskönyvünk másik elbeszélésében a derűs kedélyű Vicomte D'Alarcon légionárius közlegény kalandjaiból kiviláglik az örök igazság: «egy gentleman nem a társaságnak, hanem önmagának borotválkozik» – mert az úr a pokolban is úr.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

A Sárga Garnizon című kisregény főhőse jellegzetes rejtői nagyvonalúsággal veti le kabátját, és vele főnemesi származását, hogy egy méltatlan sértés elől az idegenlégióban keressen nyugalmat. A sors elbűvölően csinos kacsója azonban a sivatagi helyőrség idilljében is utoléri.

Hangoskönyvünk másik elbeszélésében a derűs kedélyű Vicomte D'Alarcon légionárius közlegény kalandjaiból kiviláglik az örök igazság: «egy gentleman nem a társaságnak, hanem önmagának borotválkozik» – mert az úr a pokolban is úr.

Sesli kitap Rejtő Jenő «A Sárga Garnizon / Az úr a pokolban is úr» — MP3 olarak indirin veya çevrimiçi dinleyin.
Yaş sınırı:
0+
ISBN:
9789630996631
Telif hakkı:
Zebralution GmbH
İndirme biçimi:
mp3
Bu kitabı dinleyenler aynı zamanda şunu da dinliyor