16+
metin

Cilt 430 sayfalar

1922 yıl

16+

Фундаментальні концепції психоаналізу

metin
₺66,74
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺6,68 kazanın.

Kitap hakkında

Абрагам Брил (1874–1948) – відомий психіатр, перший психоаналітик на теренах США. «Фундаментальні концепції психоаналізу» – це його курс лекцій, головною темою якого є теоретичні та практичні засади психоаналітичної психотерапії, принаймні в межах їхньої північноамериканської ревізії. Автор вперше дає англійський переклад таких фундаментальних психоаналітичних понять, як «витискання» (repression), «перенесення» (transference), «переміщення» (displacement), «відреагування» (abreaction) і розглядає їх, ґрунтуючись на власній психоаналітичній практиці. Твір стане у пригоді викладачам і студентам гуманітарних факультетів університетів, професійним психологам, психіатрам і психотерапевтам, а також зацікавить усіх, хто вивчає проблеми освіти, психології, психотерапії та психіатрії.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Абрагам Брил (1874–1948) – відомий психіатр, перший психоаналітик на теренах США. «Фундаментальні концепції психоаналізу» – це його курс лекцій, головною темою якого є теоретичні та практичні засади психоаналітичної психотерапії, принаймні в межах їхньої північноамериканської ревізії. Автор вперше дає англійський переклад таких фундаментальних психоаналітичних понять, як «витискання» (repression), «перенесення» (transference), «переміщення» (displacement), «відреагування» (abreaction) і розглядає їх, ґрунтуючись на власній психоаналітичній практиці.

Твір стане у пригоді викладачам і студентам гуманітарних факультетів університетів, професійним психологам, психіатрам і психотерапевтам, а також зацікавить усіх, хто вивчає проблеми освіти, психології, психотерапії та психіатрії.

Kitap Абрахама Брилла «Фундаментальні концепції психоаналізу» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
16 ekim 2020
Çeviri tarihi:
2020
Son güncelleme:
1922
Hacim:
430 s. 1 illüstrasyon
ISBN:
978-966-03-8040-0, 978-966-03-9358-5
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip