16+
metin

Cilt 180 sayfalar

16+

Testamentul Contemporan

metin
₺166,47
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺16,65 kazanın.

Kitap hakkında

Aceasta este cartea lui Dumnezeu. Îți sună contradictoriu?„Aceasta este cartea lui Dumnezeu. Îți sună contradictoriu? Cu niște notițe mâzgălite repede, cartea a fost scrisă prin marea forță a Universului, cu ajutorul Prezicătorului. Este o reinterpretare a părților importante din Biblie, care pot fi recunoscute prin credință. Așa cum a spus Iisus, cei care vin de la Domnul recunosc cuvintele Lui și au cartea aceasta ca o scrisoare plină de iubire de la un tată care vrea să-și găsească din nou copiii.”

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Aceasta este cartea lui Dumnezeu. Îți sună contradictoriu?

„Aceasta este cartea lui Dumnezeu. Îți sună contradictoriu? Cu niște notițe mâzgălite repede, cartea a fost scrisă prin marea forță a Universului, cu ajutorul Prezicătorului. Este o reinterpretare a părților importante din Biblie, care pot fi recunoscute prin credință. Așa cum a spus Iisus, cei care vin de la Domnul recunosc cuvintele Lui și au cartea aceasta ca o scrisoare plină de iubire de la un tată care vrea să-și găsească din nou copiii.”

«Testamentul Contemporan» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
17 ekim 2019
Hacim:
180 s.
ISBN:
9788873048831
Telif hakkı:
Tektime S.r.l.s.
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip