0+
metin
PDF

Cilt 135 sayfalar

0+

BENI KIMSE ANLAMIYOR

metin
PDF
₺32,40
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺3,25 kazanın.

Kitap hakkında

"Haris, ailesiyle beraber Belçika’da yaşayan binlerce gurbetçi çocuktan biridir.Hayatındaki olumsuzlukları çocukluğunun vurdumduymazlığı unutmak, yolunda gitmeyen her şeyden böylece sıyrılmak istemektedir.Hem ülkesine hemde kendisine yabancıdır. Tekbaşına, korunaksız, hırçın…En çok yakındığıysa «„anlaşılamamak“»tır. Tüm kızgınlıklarının, sergilemek isteyip de bir türlü beceremediği «„iyi çocuk davranışlarının“» ve yapamadığı her şeyin hıncını çevresindekilerden, kendisini sevenlerden almaktadır.Beni Kimse Anlamıyor, belli bir süreç içinde anlaşılan, sevginin hayatın içindeki yerini ve değerini zamanla anlayan Haris’in öyküsünü anlatıyor.… ve hayata anlam kazandıran en güzel duygunun sevgi olduğunu…"

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

"Haris, ailesiyle beraber Belçika’da yaşayan binlerce gurbetçi çocuktan biridir.


Hayatındaki olumsuzlukları çocukluğunun vurdumduymazlığı unutmak, yolunda gitmeyen her şeyden böylece sıyrılmak istemektedir.


Hem ülkesine hemde kendisine yabancıdır. Tekbaşına, korunaksız, hırçın…


En çok yakındığıysa «„anlaşılamamak“»tır. Tüm kızgınlıklarının, sergilemek isteyip de bir türlü beceremediği «„iyi çocuk davranışlarının“» ve yapamadığı her şeyin hıncını çevresindekilerden, kendisini sevenlerden almaktadır.


Beni Kimse Anlamıyor, belli bir süreç içinde anlaşılan, sevginin hayatın içindeki yerini ve değerini zamanla anlayan Haris’in öyküsünü anlatıyor.


… ve hayata anlam kazandıran en güzel duygunun sevgi olduğunu…"

“BENI KIMSE ANLAMIYOR” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
27 mayıs 2024
Hacim:
135 s.
ISBN:
9789752107090
Toplam boyut:
4.7 МБ
Toplam sayfa sayısı:
135
Telif hakkı:
Автор
İndirme biçimi:
pdf

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu