16+
metin
PDF

Cilt 129 sayfalar

2018 yıl

16+

Замки Тернопільщини

metin
PDF
₺94,44
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺9,45 kazanın.

Kitap hakkında

Тернопільщина – унікальний край, розташований на перехресті шляхів із заходу на схід, з півночі на південь. Через те споконвіків він перебував у вирі подій, пов’язаних із європейською історією, зокрема і середньовічною. Саме тому тутбуло збудоване найбільше замків та фортець і найбільше їх збереглося до наших часів.В книзі розповідається про історію замків, їхню роль у місцевій та європейській історії, наведено нові дані – результати археологічних досліджень, під дещо іншим кутом розглянуто вже відомі факти. І в результаті ви маєте змогу познайомитися з частиною нашої, більш реальної, історії, отримати цікаву інформацію про замки та інші оборонні споруди, розташовані на території Тернопільської області. Видання супроводжується багатим ілюстративним матеріалом.До путівника додається карта-схема, яка допоможе мандрівнику віднайти замки Тернопільщини.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Тернопільщина – унікальний край, розташований на перехресті шляхів із заходу на схід, з півночі на південь. Через те споконвіків він перебував у вирі подій, пов’язаних із європейською історією, зокрема і середньовічною. Саме тому тут

було збудоване найбільше замків та фортець і найбільше їх збереглося до наших часів.

В книзі розповідається про історію замків, їхню роль у місцевій та європейській історії, наведено нові дані – результати археологічних досліджень, під дещо іншим кутом розглянуто вже відомі факти. І в результаті ви маєте змогу познайомитися з частиною нашої, більш реальної, історії, отримати цікаву інформацію про замки та інші оборонні споруди, розташовані на території Тернопільської області. Видання супроводжується багатим ілюстративним матеріалом.

До путівника додається карта-схема, яка допоможе мандрівнику віднайти замки Тернопільщини.

Марины Ягодинськи, Богдана Строцня “Замки Тернопільщини” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
07 eylül 2020
Son güncelleme:
2018
Hacim:
129 s.
Toplam boyut:
11 МБ
Toplam sayfa sayısı:
129
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf