Sadece LitRes`te okuyun

Kitap dosya olarak indirilemez ancak uygulamamız üzerinden veya online olarak web sitemizden okunabilir.

metin

Cilt 1 sayfa

0+

Kayıp kıta: atlantis efsanesi

Sadece LitRes`te okuyun

Kitap dosya olarak indirilemez ancak uygulamamız üzerinden veya online olarak web sitemizden okunabilir.

₺59,40
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺5,95 kazanın.

Kitap hakkında

İnsanlık bir karanlığa sürükleniyor ve çöküyor. Çoğu insan sefalet içinde yaşıyor. İsyan dalga dalga yayılıyor ve kıyamet kehanetleri ortaya çıkıyor.Atlantis, gücünün ve ihtişamının zirvesinde, eşi benzeri olmayan bir yerdir. Rahip Deucalion’la İmparatoriçe Phorenice arasındaki muazzam hesaplaşma kısa süre sonra bütün bir medeniyetin kaderini etkileyecektir. Kayıp Kıta, Efsanevi Atlantis’in şimdiye kadar yazılmış en güzel hikâyesidir.C.J. Cutcliffe Hyne’ın neredeyse tüm çalışmaları zamanla unutulsa bile Atlantis’in kayıp medeniyetinin klasik romanı kabul edilen Kayıp Kıta, güçlü ve özgün diliyle okuyucularını kendine çekmeye devam ediyor.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

İnsanlık bir karanlığa sürükleniyor ve çöküyor. Çoğu insan sefalet içinde yaşıyor. İsyan dalga dalga yayılıyor ve kıyamet kehanetleri ortaya çıkıyor.

Atlantis, gücünün ve ihtişamının zirvesinde, eşi benzeri olmayan bir yerdir. Rahip Deucalion’la İmparatoriçe Phorenice arasındaki muazzam hesaplaşma kısa süre sonra bütün bir medeniyetin kaderini etkileyecektir. Kayıp Kıta, Efsanevi Atlantis’in şimdiye kadar yazılmış en güzel hikâyesidir.

C.J. Cutcliffe Hyne’ın neredeyse tüm çalışmaları zamanla unutulsa bile Atlantis’in kayıp medeniyetinin klasik romanı kabul edilen Kayıp Kıta, güçlü ve özgün diliyle okuyucularını kendine çekmeye devam ediyor.

Kitab C.J. Cutcliffe Hyne «Kayıp kıta: atlantis efsanesi» — saytda onlayn oxuyun. Şərh və rəylərinizi qeyd edin, sevimlilərinizi seçin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
03 temmuz 2023
Hacim:
1 s. 2 illüstrasyon
ISBN:
978-625-8068-00-9
Telif hakkı:
Maya Kitap
Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu