0+
metin

Cilt 84 sayfalar

0+

Λιβελούλη Eναντίον Mονάρχη

Δεύτερο Βιβλίο
metin
₺104,46
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺10,45 kazanın.

Kitap hakkında

Η Λιβελούλη και ο Μονάρχης είναι μικροσκοπικά αεροσκάφη drone που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με πραγματικά έντομα. Μπορούν να τριγυρνούν γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στρατόπεδα τρομοκρατών χωρίς να γίνονται αντιληπτά ενώ συλλέγουν δεδομένα βίντεο για αυτές τις εγκαταστάσεις και τους υπεύθυνους.Η Λιβελούλη και ο Μονάρχης είναι μικροσκοπικά αεροσκάφη drone που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με πραγματικά έντομα. Μπορούν να τριγυρνούν γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στρατόπεδα τρομοκρατών χωρίς να γίνονται αντιληπτά ενώ συλλέγουν δεδομένα βίντεο για αυτές τις εγκαταστάσεις και τους υπεύθυνους. Στην πρώτη τους αποστολή πάνω σε ένα απομονωμένο τμήμα της ερήμου, οι απομακρυσμένοι πιλότοι τους, ένας Αμερικανός και ένας Ρώσος, μπαίνουν σε έναν παράξενο αγώνα για να επιβιώσουν. Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τα απενεργοποιημένα αεροσκάφη τους, οι πιλότοι ανακαλύπτουν ένα συγκλονιστικό μυστικό για τον εαυτό τους.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Η Λιβελούλη και ο Μονάρχης είναι μικροσκοπικά αεροσκάφη drone που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με πραγματικά έντομα. Μπορούν να τριγυρνούν γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στρατόπεδα τρομοκρατών χωρίς να γίνονται αντιληπτά ενώ συλλέγουν δεδομένα βίντεο για αυτές τις εγκαταστάσεις και τους υπεύθυνους.

Η Λιβελούλη και ο Μονάρχης είναι μικροσκοπικά αεροσκάφη drone που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με πραγματικά έντομα. Μπορούν να τριγυρνούν γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στρατόπεδα τρομοκρατών χωρίς να γίνονται αντιληπτά ενώ συλλέγουν δεδομένα βίντεο για αυτές τις εγκαταστάσεις και τους υπεύθυνους. Στην πρώτη τους αποστολή πάνω σε ένα απομονωμένο τμήμα της ερήμου, οι απομακρυσμένοι πιλότοι τους, ένας Αμερικανός και ένας Ρώσος, μπαίνουν σε έναν παράξενο αγώνα για να επιβιώσουν. Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τα απενεργοποιημένα αεροσκάφη τους, οι πιλότοι ανακαλύπτουν ένα συγκλονιστικό μυστικό για τον εαυτό τους.

«Λιβελούλη Eναντίον Mονάρχη» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
04 ekim 2021
Hacim:
84 s. 24 illüstrasyon
ISBN:
9788835428275
Telif hakkı:
Tektime S.r.l.s.
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu