0+
metin

Cilt 98 sayfalar

0+

More Tuge

Knjiga Dva, Božiji Štap
metin
₺103,86
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺10,39 kazanın.

Kitap hakkında

Čovek se vraća na Tajland nakon 50 godina odsustva. Dok je boravio u Bagkoku, na odsustvu oz Vijetnamskog rata, upoznao je devojku i zaljubio se. Nakon povratka na bojno polje bio je životno ranjen i prevežen u bolnicu u San Dijegu.Čovek se vraća na Tajland nakon 50 godina odsustva. Dok je boravio u Bagkoku, na odsustvu oz Vijetnamskog rata, upoznao je devojku i zaljubio se. Nakon povratka na bojno polje bio je životno ranjen i prevežen u bolnicu u San Dijegu. Nakon oporavka pd povreda, vraća se u Bangkok, tražeći Čajan, ali je ne uspeva pronaći. Godinu dana kasnije ponovo dolazi i ostale devojhke mu kažu da je Čajan umrla tokom epidemije tifusa. Uništen, vraća se u SAD, upisuje medicinsku školu i konačno zasniva porodicu. Sada, pedeset godina kasnije, ponovo dolazi u Bangkok, ali, umesto Čajan, otkriće da je njegova prošlost nastavila da živi bez njega.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Čovek se vraća na Tajland nakon 50 godina odsustva. Dok je boravio u Bagkoku, na odsustvu oz Vijetnamskog rata, upoznao je devojku i zaljubio se. Nakon povratka na bojno polje bio je životno ranjen i prevežen u bolnicu u San Dijegu.

Čovek se vraća na Tajland nakon 50 godina odsustva. Dok je boravio u Bagkoku, na odsustvu oz Vijetnamskog rata, upoznao je devojku i zaljubio se. Nakon povratka na bojno polje bio je životno ranjen i prevežen u bolnicu u San Dijegu. Nakon oporavka pd povreda, vraća se u Bangkok, tražeći Čajan, ali je ne uspeva pronaći. Godinu dana kasnije ponovo dolazi i ostale devojhke mu kažu da je Čajan umrla tokom epidemije tifusa. Uništen, vraća se u SAD, upisuje medicinsku školu i konačno zasniva porodicu. Sada, pedeset godina kasnije, ponovo dolazi u Bangkok, ali, umesto Čajan, otkriće da je njegova prošlost nastavila da živi bez njega.

«More Tuge» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
26 ocak 2021
Hacim:
98 s. 14 illüstrasyon
ISBN:
9788835415817
Telif hakkı:
Tektime S.r.l.s.
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip