12+
metin
PDF

Cilt 81 sayfa

2018 yıl

12+

Diğer versiyonlar

2 kitaplar
Вовк Собаця

Вовк Собаця

metin
PDF
₺101,50
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺10,16 kazanın.

Kitap hakkında

Ця книга розповідає про пригоди розумного доброго вовка і його друзів. Через доброзичливість звірята прозвали вовка Собацею. Тому він вирішив, що Вовк буде його іменем, а прізвисько Собаця – прізвищем.У світі, де живе наш Вовк, усі звірі діляться на розумних і звичайних. Розумні – вони майже як ми з вами: ходять, розмовляють, мають будиночки і навіть роботу. Інші ж, хоч і вміють розмовляти чи ходити на задніх лапах, в усьому іншому так і лишилися вірними своїм тваринним інстинктам – пригноблювати інших лісових мешканців чи брати все силою.Вовк Собаця живе життям цікавим і насиченим, а найяскравіші епізоди з нього викладені в книжці через картинки. Оповідки автора і короткі підписи до малюнків допоможуть вам розібратися і самим вирішити, що ж насправді коїться навколо Собаці і які висновки з цього варто чи не варто робити.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Ця книга розповідає про пригоди розумного доброго вовка і його друзів. Через доброзичливість звірята прозвали вовка Собацею. Тому він вирішив, що Вовк буде його іменем, а прізвисько Собаця – прізвищем.

У світі, де живе наш Вовк, усі звірі діляться на розумних і звичайних. Розумні – вони майже як ми з вами: ходять, розмовляють, мають будиночки і навіть роботу. Інші ж, хоч і вміють розмовляти чи ходити на задніх лапах, в усьому іншому так і лишилися вірними своїм тваринним інстинктам – пригноблювати інших лісових мешканців чи брати все силою.

Вовк Собаця живе життям цікавим і насиченим, а найяскравіші епізоди з нього викладені в книжці через картинки. Оповідки автора і короткі підписи до малюнків допоможуть вам розібратися і самим вирішити, що ж насправді коїться навколо Собаці і які висновки з цього варто чи не варто робити.

Даши Верновой “Вовк Собаця” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
12+
Litres'teki yayın tarihi:
17 eylül 2018
Son güncelleme:
2018
Hacim:
81 s.
Toplam boyut:
8.0 МБ
Toplam sayfa sayısı:
81
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf