Sadece LitRes`te okuyun

Kitap dosya olarak indirilemez ancak uygulamamız üzerinden veya online olarak web sitemizden okunabilir.

16+
metin

Cilt 57 sayfalar

2018 yıl

16+

Артуро та єдиноріг

metin
Sadece LitRes`te okuyun

Kitap dosya olarak indirilemez ancak uygulamamız üzerinden veya online olarak web sitemizden okunabilir.

₺98,97
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺9,90 kazanın.

Kitap hakkında

Сучасним батькам, практично цілодобово поглинутим роботою, дуже складно знайти достатньо часу для живого спілкування з сім'єю, тому, коли випадає рідкісна можливість, вони намагаються провести з дітьми якомога більше часу. Джованні займається міжнародним бізнесом, тож коли йому випадає рідкісний вільний вечір удома, цілий світ стишується, поступається місцем казці, яку тато розповідає своїм дітям. У цьому випадку казка втілилася у книжку. Це магічна історія про надзвичайно обдарованого селянського хлопчика Артуро, про бідну, але люблячу родину, зажерливих чиновників, підступних дворян, заздрісну та мстиву челядь і всепереможну силу натхнення. Передовсім, ця казка – про справедливість, що неодмінно розставляє все й кожного на свої місця, рано чи пізно, буденно й непомітно, чи в блискучій подобі єдинорога, що пролітає над зачудованим містом.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Сучасним батькам, практично цілодобово поглинутим роботою, дуже складно знайти достатньо часу для живого спілкування з сім'єю, тому, коли випадає рідкісна можливість, вони намагаються провести з дітьми якомога більше часу. Джованні займається міжнародним бізнесом, тож коли йому випадає рідкісний вільний вечір удома, цілий світ стишується, поступається місцем казці, яку тато розповідає своїм дітям. У цьому випадку казка втілилася у книжку.

Це магічна історія про надзвичайно обдарованого селянського хлопчика Артуро, про бідну, але люблячу родину, зажерливих чиновників, підступних дворян, заздрісну та мстиву челядь і всепереможну силу натхнення.

Передовсім, ця казка – про справедливість, що неодмінно розставляє все й кожного на свої місця, рано чи пізно, буденно й непомітно, чи в блискучій подобі єдинорога, що пролітає над зачудованим містом.

Kitab Джованни Сальветти «Артуро та єдиноріг» — saytda onlayn oxuyun. Şərh və rəylərinizi qeyd edin, sevimlilərinizi seçin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
10 temmuz 2020
Çeviri tarihi:
2019
Son güncelleme:
2018
Hacim:
57 s. 12 illüstrasyon
ISBN:
978-0-3694-0129-8
Telif hakkı:
Aegitas