metin

Cilt 140 sayfalar

0+

Halpa ja hauska viikonloppu

₺353,93
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺35,40 kazanın.

Kitap hakkında

August K. Rampala on viettänyt ihanan kesän kaupungissa aivan yksin – tai siis hauskojen tovereidensa sekä maukkaan ja kalliin ravintolaruoan ja -juoman parissa. Kesään on mahtunut iloisia iltoja ja suloisia päiviä ja muiden kohdalla myös orastavaa romanssia.Mutta nyt on elokuun puoliväli, ja Hellä Rampala on palaamassa Helsinkiin. Pian rouva Rampala näkee kaikki vaivalla ja rakkaudella miehelleen jättämät säilykeruoat ruokakomeron hyllyillä koskemattomina ja kaiken sen sotkun, jonka herra Rampala on uutuuttaan kiiltävään luksuskeittiöön onnistunut tekemään.Lämpimän humoristinen kertomus vie keskelle 1930-luvun Helsingin kesää, jossa seurataan nuorten aikuisten elämänmenoa. Kuinka käy Augustin, joka on nopeasti onnistunut laittamaan elämänsä risaiseksi?

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

August K. Rampala on viettänyt ihanan kesän kaupungissa aivan yksin – tai siis hauskojen tovereidensa sekä maukkaan ja kalliin ravintolaruoan ja -juoman parissa. Kesään on mahtunut iloisia iltoja ja suloisia päiviä ja muiden kohdalla myös orastavaa romanssia.

Mutta nyt on elokuun puoliväli, ja Hellä Rampala on palaamassa Helsinkiin. Pian rouva Rampala näkee kaikki vaivalla ja rakkaudella miehelleen jättämät säilykeruoat ruokakomeron hyllyillä koskemattomina ja kaiken sen sotkun, jonka herra Rampala on uutuuttaan kiiltävään luksuskeittiöön onnistunut tekemään.

Lämpimän humoristinen kertomus vie keskelle 1930-luvun Helsingin kesää, jossa seurataan nuorten aikuisten elämänmenoa. Kuinka käy Augustin, joka on nopeasti onnistunut laittamaan elämänsä risaiseksi?

Elsa Soini «Halpa ja hauska viikonloppu" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
140 s.
ISBN:
9788728566190
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu