Inga små kvinnor
Metinmetin

Cilt 290 sayfalar

0+

Inga små kvinnor

₺264,53
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺26,46 kazanın.

Kitap hakkında

"Man avundades dem, hånade dem, dyrkade dem, avskydde dem i tur och ordning – de här kvinnorna som var huvudet högre än alla andra. Layla, Stephanie, Alice, Nancy och kompani – en liten färgstark grupp av fritänkare, med lust på liv, sex och erfarenheter, som under seklets sista decennier vände världen upp och ned och ut och in."

Det är på sjuttiotalet vid ett öppet hus i Londons Primrose Hill som allting börjar. En grupp kvinnor träffas för att diskutera frigörelsen. Mötet spårar ur, men innan det händer uppstår en idé som ska komma att förändra kvinnornas liv för all framtid. Det är här som det feministiska bokförlaget Medusa föds. För om en förändring inte vill komma självmant, måste man själv göra något åt saken. Och på ett vandrarhem någonstans i staden, tusentals mil från sin egen hemort, inser turisten Nancy precis samma sak: En kvinna behöver en man lika mycket som en fisk behöver en cykel.

I «Inga små kvinnor» får vi under tjugo års tid följa fyra vänner i deras kamp för frihet och jämställdhet.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın
Фэя Уэлдон «Inga små kvinnor" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
28 ağustos 2024
Hacim:
290 s.
ISBN:
9788711739945
Tercüman:
Annika Preis
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire