La vida secreta de la pregària

metin
₺312,43
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺31,25 kazanın.

Kitap hakkında

Francesc Torralba es despulla de tots els condicionants superflus mentre comparteix amb el lector l'experiència de la pregària quotidiana, fins arribar a l'abandonament i el silenci amb què, ara, intenta trobar el sentit final al diàleg amb el transcendent."La pregària, sense transformació interior i exterior, és pura xerrameca.""Arriba un dia que la fulla de roure es despenja de la branca i cau sobre el riu. (…) No es pregunta on va, no es pregunta si s'enfonsarà o surarà fins arribar al mar. Senzillament, s'abandona al riu.""La pregària és un exercici espiritual que tot ésser humà, independentment del que creu, pot realitzar. (…) La pregària és la respiració de l'ànima."

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Francesc Torralba es despulla de tots els condicionants superflus mentre comparteix amb el lector l'experiència de la pregària quotidiana, fins arribar a l'abandonament i el silenci amb què, ara, intenta trobar el sentit final al diàleg amb el transcendent.


"La pregària, sense transformació interior i exterior, és pura xerrameca."


"Arriba un dia que la fulla de roure es despenja de la branca i cau sobre el riu. (…) No es pregunta on va, no es pregunta si s'enfonsarà o surarà fins arribar al mar. Senzillament, s'abandona al riu."


"La pregària és un exercici espiritual que tot ésser humà, independentment del que creu, pot realitzar. (…) La pregària és la respiració de l'ànima."

Kitap Francesc Torralba «La vida secreta de la pregària» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
ISBN:
9788415307709
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire
İndirme biçimi:
epub
Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu