metin

Cilt 301 sayfa

1897 yıl

12+

Війна світів

Збірник
₺102,05
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺10,21 kazanın.

Kitap hakkında

Видатний британський письменник Герберт Веллс (1866–1946) – автор близько 40 романів, один з першопрохідців у жанрі наукової фантастики. Ще на початку XX ст. він передбачив великі відкриття, які змінять долю людства, намалював картини майбутнього. Його твори відрізняються оригінальністю, непередбачуваним сюжетом і яскравими, цікавими героями. А деякі винаходи, описані ним іще сто років тому, існують і сьогодні. У романі «Війна світів» ідеться про напад марсіан на Землю, які прибули на космічних капсулах на територію Британії. Вони знищують міста, ліси, все живе. Спокійно й планомірно відбувається винищення людства. У марсіан немає переживань та почуттів, вони працюють 24 години на добу, позбулися статевих ознак і розмножуються брунькуванням. Веллс застерігає, що і люди колись можуть стати такими. До видання також включено оповідання письменника, які мало знайомі сучасному читачеві.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Видатний британський письменник Герберт Веллс (1866–1946) – автор близько 40 романів, один з першопрохідців у жанрі наукової фантастики. Ще на початку XX ст. він передбачив великі відкриття, які змінять долю людства, намалював картини майбутнього. Його твори відрізняються оригінальністю, непередбачуваним сюжетом і яскравими, цікавими героями. А деякі винаходи, описані ним іще сто років тому, існують і сьогодні.

У романі «Війна світів» ідеться про напад марсіан на Землю, які прибули на космічних капсулах на територію Британії. Вони знищують міста, ліси, все живе. Спокійно й планомірно відбувається винищення людства. У марсіан немає переживань та почуттів, вони працюють 24 години на добу, позбулися статевих ознак і розмножуються брунькуванням. Веллс застерігає, що і люди колись можуть стати такими.

До видання також включено оповідання письменника, які мало знайомі сучасному читачеві.

Kitap Герберта Уеллса «Війна світів» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
12+
Litres'teki yayın tarihi:
26 kasım 2021
Çeviri tarihi:
1967
Son güncelleme:
1897
Hacim:
301 s. 2 illüstrasyon
ISBN:
978-966-03-9754-5
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip