Cançons, vida i llegenda del cor menjat
Metinmetin

Cilt 70 sayfalar

0+

Cançons, vida i llegenda del cor menjat

₺263,37
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺26,34 kazanın.

Kitap hakkında

La versió que presentem és de Francesc J. Gómez, estudiós de la literatura medieval i autor del poemari «L'enforcall», XVII Premi Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater.

El trobador rossellonès Guillem de Cabestany és el protagonista d'una llegenda sentimental que n'ha fet, fins avui, el principal exponent del motiu folklòric del «cor menjat» i un dels màrtirs d'amor més famosos de la literatura europea medieval, recordat per Petrarca, Stendhal i Víctor Balaguer.

Més enllà, però, d'aquesta dubtosa fortuna, fou un poeta excel·lent, autor d'algunes de les cançons més difoses i influents del període clàssic de la cultura trobadoresca, gresol de la nostra tradició poètica.

Presentem la primera versió catalana moderna de totes les seves cançons, acarades amb el text original, i també de les diverses versions de la seva vida llegendària, incloent-hi la «novella» IV, 9 del «Decameron» de Giovanni Boccaccio.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın
Guillem de Cabestany «Cançons, vida i llegenda del cor menjat" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
02 ağustos 2024
Hacim:
70 s.
ISBN:
9788416726226
Tercüman:
Francesc J. Gómez
Telif hakkı:
Bookwire