A béka feneke alól

metin
₺418,41
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺41,85 kazanın.

Kitap hakkında

Hunyadi Jolán pályája a sokat vitatott «átkos» rendszerben kezdödött. Életét a korszak ellentmondásai tették kalandossá. Öntörvényü emberként újra és újra szokatlan élethelyzeteket vállalt. Férjhez ment, és az átlag fölötti egzisztenciális helyzetben a férje eleinte szórakozottan, késöbb növekvö érdeklodéssel kísérte a felesége törekvéseit. Kérdés, ez a férfi lesz-e az életre szóló szerelem…?Együtt maradnak-e? Képes-e egy asszony önmegvalósításra? Szabad-e kilógni a sorból, nem törödve a rendszer lényegéböl fakadó hallgatólagos megegyezésekkel? Lehet-e egyszerre jól teljesíteni anyaként, feleségként, dolgozó nöként, párttagként?Ezekre a kérdésekre keresi a választ az életregény. Ábrázolása egy olyan politikai korszaknak, melyre Magyarországon ma épp annyian gondolnak vágyódó nosztalgiával, mint amennyien már nem ismerhették.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Hunyadi Jolán pályája a sokat vitatott «átkos» rendszerben kezdödött. Életét a korszak ellentmondásai tették kalandossá. Öntörvényü emberként újra és újra szokatlan élethelyzeteket vállalt. Férjhez ment, és az átlag fölötti egzisztenciális helyzetben a férje eleinte szórakozottan, késöbb növekvö érdeklodéssel kísérte a felesége törekvéseit. Kérdés, ez a férfi lesz-e az életre szóló szerelem…?

Együtt maradnak-e? Képes-e egy asszony önmegvalósításra? Szabad-e kilógni a sorból, nem törödve a rendszer lényegéböl fakadó hallgatólagos megegyezésekkel? Lehet-e egyszerre jól teljesíteni anyaként, feleségként, dolgozó nöként, párttagként?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ az életregény. Ábrázolása egy olyan politikai korszaknak, melyre Magyarországon ma épp annyian gondolnak vágyódó nosztalgiával, mint amennyien már nem ismerhették.

Kitap Hunyadi Jolán «A béka feneke alól» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
ISBN:
9783990641446
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire
İndirme biçimi:
epub