16+
metin

Cilt 308 sayfalar

2021 yıl

16+

Усе буде бадмінтон! Історія та постаті українського бадмінтону

metin
₺137,62
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺13,77 kazanın.

Kitap hakkında

Книга «Усе буде бадмінтон! Історія та постаті українського бадмінтону» освітлює 60-річний шлях бадмінтону в Україні радянських часів і періоду незалежності.В ілюстрованому раритетними фото виданні показано процес становлення спортивного бадмінтону на теренах України, його провідних учасників – спортсменів, тренерів, організаторів, головні досягнення українських бадмінтоністів на внутрішній арені та великих міжнародних турнірах.Книгу створено до проведення в Києві чемпіонату Європи 2021 року з бадмінтону за підтримки Федерації бадмінтону України. Її автор – відомий спортивний журналіст Ігор Левенштейн.У форматі PDF A4 збережений видавничий макет.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Книга «Усе буде бадмінтон! Історія та постаті українського бадмінтону» освітлює 60-річний шлях бадмінтону в Україні радянських часів і періоду незалежності.

В ілюстрованому раритетними фото виданні показано процес становлення спортивного бадмінтону на теренах України, його провідних учасників – спортсменів, тренерів, організаторів, головні досягнення українських бадмінтоністів на внутрішній арені та великих міжнародних турнірах.

Книгу створено до проведення в Києві чемпіонату Європи 2021 року з бадмінтону за підтримки Федерації бадмінтону України. Її автор – відомий спортивний журналіст Ігор Левенштейн.


У форматі PDF A4 збережений видавничий макет.

«Усе буде бадмінтон! Історія та постаті українського бадмінтону» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
06 temmuz 2021
Yazıldığı tarih:
2021
Hacim:
308 s. 98 illüstrasyon
ISBN:
978-966-03-9641-8, 978-966-580-620-2
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu