16+
metin
PDF

Cilt 461 sayfa

2008 yıl

16+

Праведники Бабиного Яру

metin
PDF
₺111,99
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺11,20 kazanın.

Kitap hakkında

У роки Другої світової війни багато людей, незважаючи на смертельну небезпеку для їхнього життя, врятували тисячі принижених та переслідуваних громадян своєї країни – євреїв, яких нацистський режим прирік на смерть тільки за національну приналежність. Таких людей називають Праведниками. цього звання удостоєні 2515 громадян України. В нашій країні немає області чи міста, де б не жили такі люди.Про них і розповідає наша книжка.До переліку Праведників додані імена людей, які отримали це звання після 2008 року.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

У роки Другої світової війни багато людей, незважаючи на смертельну небезпеку для їхнього життя, врятували тисячі принижених та переслідуваних громадян своєї країни – євреїв, яких нацистський режим прирік на смерть тільки за національну приналежність. Таких людей називають Праведниками. цього звання удостоєні 2515 громадян України. В нашій країні немає області чи міста, де б не жили такі люди.

Про них і розповідає наша книжка.

До переліку Праведників додані імена людей, які отримали це звання після 2008 року.

“Праведники Бабиного Яру” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
01 şubat 2018
Son güncelleme:
2008
Hacim:
461 s.
Toplam boyut:
18 МБ
Toplam sayfa sayısı:
461
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf