metin
PDF

Cilt 61 sayfa

2020 yıl

0+

Жахожер Квiбiк

₺78,63
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺7,87 kazanın.

Kitap hakkında

Смугастий Квібік може залюбки оселитися в кожному будиночку. Суворий Жахожер має неабиякий апетит, але вживає він незвичну їжу. Тільки-но Квібік поїсть, одразу стає справжнім другом. Чи вдасться його нагодувати Віці та Дмитрику і чи допоможе він знайти зниклий день народження, дізнайтеся із казково-пізнавальної історії, яку придумала Ірина Фінгерова, а намалювала Марина Осатаненко.Будьте обережні: смугастий Квібік може оселитися в кожному домі.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Смугастий Квібік може залюбки оселитися в кожному будиночку. Суворий Жахожер має неабиякий апетит, але вживає він незвичну їжу. Тільки-но Квібік поїсть, одразу стає справжнім другом. Чи вдасться його нагодувати Віці та Дмитрику і чи допоможе він знайти зниклий день народження, дізнайтеся із казково-пізнавальної історії, яку придумала Ірина Фінгерова, а намалювала Марина Осатаненко.

Будьте обережні: смугастий Квібік може оселитися в кожному домі.

Ирины Фингеровой “Жахожер Квiбiк” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
06 mart 2020
Yazıldığı tarih:
2020
Hacim:
61 s.
Toplam boyut:
4.3 МБ
Toplam sayfa sayısı:
61
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu