metin
PDF

Cilt 225 sayfalar

2019 yıl

16+

Чернівці

₺112,91
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺11,30 kazanın.

Kitap hakkında

Видання «Чернівці» розраховано як на мешканців України, так і на людей, що живуть за її кордонами, які люблять відкривати для себе нові місця та маршрути. Книжка присвячена столиці Буковини і, крім яскравих описів архітектури Чернівців та розповідей про історію міста, містить багато сучасних та архівних світлин, а також знайомить читача з найяскравішими фестивалями та найцікавішими музеями міста.Окремий розділ присвячено найближчим околицям столиці Буковини. Особливий інтерес становить розповідь авторки про карнавальні традиції України – переберії та маланки, які ще зберігаються в окремих регіонах Західної України.В книжці використано світлини авторки.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Видання «Чернівці» розраховано як на мешканців України, так і на людей, що живуть за її кордонами, які люблять відкривати для себе нові місця та маршрути. Книжка присвячена столиці Буковини і, крім яскравих описів архітектури Чернівців та розповідей про історію міста, містить багато сучасних та архівних світлин, а також знайомить читача з найяскравішими фестивалями та найцікавішими музеями міста.

Окремий розділ присвячено найближчим околицям столиці Буковини. Особливий інтерес становить розповідь авторки про карнавальні традиції України – переберії та маланки, які ще зберігаються в окремих регіонах Західної України.

В книжці використано світлини авторки.

“Чернівці” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
14 ekim 2019
Son güncelleme:
2019
Hacim:
225 s.
Toplam boyut:
9.7 МБ
Toplam sayfa sayısı:
225
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf