metin

Cilt 170 sayfalar

0+

Esileikit

₺282,55
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺28,26 kazanın.

Kitap hakkında

Vivahteikas historiallinen romaani täynnä 1900-luvun alun symbolismia ja dekadenssia.Leo Holm, kemisti ja perheenisä, kärsii keuhkovaivoista ja lähtee ajan tavan mukaan hoitamaan terveyttään vuori-ilmalla Davosiin. Parantolaa hänelle on suositellut hyvä ystävä, kauppaneuvos Wenho, jolla on yhteyksiä myös Pietarissa toimivaan nenäliinaliikkeeseen. Parantolassa Holm huomaa, ettei mikään ole kuten hän on kuvitellut, ja pian hän joutuu unenomaiseen tuoksujen valtakuntaan. Siihen kietoutuvat unet, erotiikka, anarkismi, huumaavat naiset, Freud ja alkemia.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Vivahteikas historiallinen romaani täynnä 1900-luvun alun symbolismia ja dekadenssia.

Leo Holm, kemisti ja perheenisä, kärsii keuhkovaivoista ja lähtee ajan tavan mukaan hoitamaan terveyttään vuori-ilmalla Davosiin. Parantolaa hänelle on suositellut hyvä ystävä, kauppaneuvos Wenho, jolla on yhteyksiä myös Pietarissa toimivaan nenäliinaliikkeeseen. Parantolassa Holm huomaa, ettei mikään ole kuten hän on kuvitellut, ja pian hän joutuu unenomaiseen tuoksujen valtakuntaan. Siihen kietoutuvat unet, erotiikka, anarkismi, huumaavat naiset, Freud ja alkemia.

Jan Blomstedt «Esileikit" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
170 s.
ISBN:
9788727109688
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu