100 personatges bíblics

₺317,06
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺31,71 kazanın.

Kitap hakkında

La Bíblia és tot un món, una col·lecció de llibres. Un univers literari que abasta escrits des del segle X aC aproximadament fins al segle II dC, en els quals, com en tota literatura, hi destaquen "els protagonistes ". Aquest llibre parla de 100 personatges bíblics que, principals o secundaris, són els autèntics «patidors» de la història de la Terra (Zeus, Aaron, Moisès, Satan, David, Abraham, Maria Magdalena, Adam i Eva, reis fenicis, emperadors romans, i un llarg etcètera). Molts personatges bíblics transmeten trets universals en què tothom s'hi pot reconèixer i, al mateix temps, trenquen tots els esquemes. No es caracteritzen precisament per ser neutres, asèptics, impassibles o imparcials, més aviat al contrari. Els qui ho llegeixin ho descobriran, així com també s'acostaran més que mai a la Bíblia, des d'una aproximació no-religiosa.
Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

La Bíblia és tot un món, una col·lecció de llibres. Un univers literari que abasta escrits des del segle X aC aproximadament fins al segle II dC, en els quals, com en tota literatura, hi destaquen "els protagonistes ". Aquest llibre parla de

100 personatges bíblics que, principals o secundaris, són els autèntics «patidors» de la història de la Terra (Zeus, Aaron, Moisès, Satan, David, Abraham, Maria Magdalena, Adam i Eva, reis fenicis, emperadors romans, i un llarg etcètera). Molts personatges bíblics transmeten trets universals en què tothom s'hi pot reconèixer i, al mateix temps, trenquen tots els esquemes. No es caracteritzen precisament per ser neutres, asèptics, impassibles o imparcials, més aviat al contrari. Els qui ho llegeixin ho descobriran, així com també s'acostaran més que mai a la Bíblia, des d'una aproximació no-religiosa.

Kitap Joan Ramon Marín «100 personatges bíblics» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
ISBN:
9788490349007
Telif hakkı:
Bookwire
İndirme biçimi:
epub

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu