0+
metin

Cilt 150 sayfalar

0+

Pelastaja

metin
₺211,30
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺21,14 kazanın.

Kitap hakkında

Mahtuuko uranaisen sydämeen muutakin kuin työ?

Taru on päämäärätietoinen kirurgi, jonka päivät kuluvat töissä. Hän on vasta uransa alussa, mutta seuraa kokeneempien kollegojen työtä ja pääsee itsekin tekemään aina vain vaativampia leikkauksia. Taru pelastaa ihmishenkiä – mikä voisi olla sen hienompaa tai tärkeämpää?

Mutta kun hän seuraa ystäviensä ja tuntemattomienkin arkea, Tarun mielessä kaihertaa epäilys. Onko hän sittenkään niin tyytyväinen elämäänsä kuin luulee? Taru on aina pitänyt itseään itsenäisenä, onnellisena sinkkunaisena, joka ei tarvtse sen enempää miestä kuin idyllistä omakotitaloakaan. Mutta kun Taru kesken lomansa tapaa erään komean potilaansa, hänen on pysähdyttävä miettimään tulevaisuuttaan. Voisiko edessä sittenkin olla jotain siitä, mikä muille tulee niin luontevasti? Entä voiko Taru heittäytyä rakkauteen, kun se on vastoin kaikkea sitä, mitä hän on itselleen kuvitellut?

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın
Johanna Salo «Pelastaja" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
150 s.
ISBN:
9788727136714
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu