metin

Cilt 410 sayfalar

0+

Muutamia mietteitä kasvatuksesta

₺459,36
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺45,94 kazanın.

Kitap hakkında

Kuinka lasta tulisi opettaa ja kasvattaa? Laajasti vaikuttanut yhteiskuntafilosofi John Locke ottaa teoksessaan kantaa niin koulutukseen, siisteyskasvatukseen kuin luonteen kehitykseenkin. Teos korostaa niin vanhempien kuin koulunkin merkitystä. Tabula rasasta muotoutuu vähitellen itse ajatteleva ihminen, jota ympäristön on syytä rohkaista ja ohjata oikeaan suuntaan.1600-luvulla elänyt John Locke käsittelee oman aikansa puhuttaneimpia kasvatusoppeja ja vastustaa muun muassa ruumiillista kuritusta. Empiristifilosofina tunnettu Locke korostaa, kuinka iso merkitys ympäristöllä on lapsen luonteen muovautumiseen.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Kuinka lasta tulisi opettaa ja kasvattaa? Laajasti vaikuttanut yhteiskuntafilosofi John Locke ottaa teoksessaan kantaa niin koulutukseen, siisteyskasvatukseen kuin luonteen kehitykseenkin. Teos korostaa niin vanhempien kuin koulunkin merkitystä. Tabula rasasta muotoutuu vähitellen itse ajatteleva ihminen, jota ympäristön on syytä rohkaista ja ohjata oikeaan suuntaan.

1600-luvulla elänyt John Locke käsittelee oman aikansa puhuttaneimpia kasvatusoppeja ja vastustaa muun muassa ruumiillista kuritusta. Empiristifilosofina tunnettu Locke korostaa, kuinka iso merkitys ympäristöllä on lapsen luonteen muovautumiseen.

«Muutamia mietteitä kasvatuksesta" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
410 s.
ISBN:
9788728427163
Tercüman:
Johannes Vihtori Lehtonen
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu