0+
metin

Cilt 170 sayfalar

0+

100 curiositats sobre els arbres i els boscos

metin
₺317,06
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺31,71 kazanın.

Kitap hakkında

Els arbres i els boscos, moltes vegades, són notícia quan es cremen, desforesten o desapareixen. Malgrat el predomini als diaris o noticiaris d'una negativitat informativa, tant els arbres com els boscos atresoren moltes històries positives que fan referència als seus valors ecològics, biològics, econòmics, socials, culturals o espirituals.Les 100 curiositats fan referència a la diversitat de funcions que des temps reculats els arbres i els boscos ofereixen a les diferents cultures del planeta. El propòsit que hi ha darrere l'escriptura d'aquest llibre no és només satisfer la curiositat, sinó també afavorir un veritable i profund sentiment de comprensió i estima cap als arbres.
Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Els arbres i els boscos, moltes vegades, són notícia quan es cremen, desforesten o desapareixen. Malgrat el predomini als diaris o noticiaris d'una negativitat informativa, tant els arbres com els boscos atresoren moltes històries positives que fan referència als seus valors ecològics, biològics, econòmics, socials, culturals o espirituals.


Les 100 curiositats fan referència a la diversitat de funcions que des temps reculats els arbres i els boscos ofereixen a les diferents cultures del planeta. El propòsit que hi ha darrere l'escriptura d'aquest llibre no és només satisfer la curiositat, sinó també afavorir un veritable i profund sentiment de comprensió i estima cap als arbres.

Josep Gordi Serrat «100 curiositats sobre els arbres i els boscos" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
170 s.
ISBN:
9788413561387
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu