16+
metin
PDF

Cilt 225 sayfalar

2019 yıl

16+

Львів

metin
PDF
₺122,52
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺12,26 kazanın.

Kitap hakkında

Чи надаєте Ви перевагу спонтанним мандрівкам вулицями Львова та посиденькам у затишних кав’ярнях, а можливо маєте більш скрупульозний підхід і вивчаєте місто через його визначні пам’ятки, – однаково, на кожному кроці на вас чекатимуть нові враження та відкриття.Львів багатий на такі дивовижні історії, в які і повірити часом непросто, адже правда на відміну від вигадки зовсім не зобов’язана дотримуватись рамок правдоподібності. Питання лише в одному: за фасадами яких будівель та у закапелках яких вулиць місто приховує свої таємниці?

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Чи надаєте Ви перевагу спонтанним мандрівкам вулицями Львова та посиденькам у затишних кав’ярнях, а можливо маєте більш скрупульозний підхід і вивчаєте місто через його визначні пам’ятки, – однаково, на кожному кроці на вас чекатимуть нові враження та відкриття.

Львів багатий на такі дивовижні історії, в які і повірити часом непросто, адже правда на відміну від вигадки зовсім не зобов’язана дотримуватись рамок правдоподібності. Питання лише в одному: за фасадами яких будівель та у закапелках яких вулиць місто приховує свої таємниці?

Катерины Мозговой “Львів” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
07 eylül 2020
Son güncelleme:
2019
Hacim:
225 s.
Toplam boyut:
13 МБ
Toplam sayfa sayısı:
225
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf