0+
metin

Cilt 151 sayfa

0+

Les closques

Premi Documenta 2020
metin
₺280,35
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺28,04 kazanın.

Kitap hakkında

"Al pare li faltava mig pulmó. L'hi havien tret en un hospital enmig de les muntanyes, perquè li creixien arbrets a dins que arrelaven i no el deixaven respirar. Llavors l'Arnau tenia vuit anys i una bicicleta acabada d'estrenar, i les cames tan curtes que no li arribaven als pedals. I un vespre el sol que es ponia li va cegar els ulls grisos i el manillar li va fer el boig, i era culpa de les pedretes del camí que s'encastaven a les rodes i les feien ballar i l'Arnau va acabar aterrant sobre la grava."L'Arnau es retroba amb la seva filla després d'anys sense tenir-hi contacte. Se l'emporta al seu pis del barri de Gràcia i allà hi comencen una vida junts, que al principi és estranya i nova. Mentre espiem com s'acostumen l'un a l'altre, resseguim la infantesa d'aquest pare recent estrenat, que no es desplega a Barcelona sinó al Delta de l'Ebre, un indret on el món gira a una velocitat diferent. Entre marees tranquil·les i cases blanques com ampolles de llet, l'Arnau s'anirà fent gran i descobrirem per què fuig, i de qui.De la novel·la Les closques de Laia Viñas, el jurat vol destacar-ne la maduresa literària i la complexitat narrativa, sorprenents en una escriptora tan jove, l'elaboració estilística i la boníssima construcció dels personatges, així com l'ambició i la qualitat de la llengua.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

"Al pare li faltava mig pulmó. L'hi havien tret en un hospital enmig de les muntanyes, perquè li creixien arbrets a dins que arrelaven i no el deixaven respirar. Llavors l'Arnau tenia vuit anys i una bicicleta acabada d'estrenar, i les cames tan curtes que no li arribaven als pedals. I un vespre el sol que es ponia li va cegar els ulls grisos i el manillar li va fer el boig, i era culpa de les pedretes del camí que s'encastaven a les rodes i les feien ballar i l'Arnau va acabar aterrant sobre la grava."


L'Arnau es retroba amb la seva filla després d'anys sense tenir-hi contacte. Se l'emporta al seu pis del barri de Gràcia i allà hi comencen una vida junts, que al principi és estranya i nova. Mentre espiem com s'acostumen l'un a l'altre, resseguim la infantesa d'aquest pare recent estrenat, que no es desplega a Barcelona sinó al Delta de l'Ebre, un indret on el món gira a una velocitat diferent. Entre marees tranquil·les i cases blanques com ampolles de llet, l'Arnau s'anirà fent gran i descobrirem per què fuig, i de qui.


De la novel·la Les closques de Laia Viñas, el jurat vol destacar-ne la maduresa literària i la complexitat narrativa, sorprenents en una escriptora tan jove, l'elaboració estilística i la boníssima construcció dels personatges, així com l'ambició i la qualitat de la llengua.

Laia Viñas «Les closques" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
151 s. 2 illüstrasyon
ISBN:
9788412312355
Telif hakkı:
Bookwire
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip