metin

Cilt 210 sayfalar

0+

El dilema de l'amor

Relats, polítiques i utopia
₺389,36
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺38,94 kazanın.

Kitap hakkında

«Aquest llibre és una defensa de l'amor.»Que l'amor és el motor del món s'ha dit moltes vegades en la història de l'art, de la literatura i de la filosofia. Encertadament, ara s'han posat en qüestió ideologies liberals, neocapitalistes i heteropatriarcals que han quedat associades a l'amor. Com podem, en aquest nou paradigma, reflexionar sobre què és l'amor i concedir-li el lloc que li pertoca de rebel· lia, autenticitat i vincle entre persones enmig d'un món esquinçat?Lluís Calvo ens presenta un assaig personal, crític i poderós sobre el concepte d'amor al llarg de la història i sobre els problemes i els dilemes que se'n deriven, per finalment reivindicar aquest sentiment profund i humà que habita en cadascun de nosaltres.
Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

«Aquest llibre és una defensa de l'amor.»

Que l'amor és el motor del món s'ha dit moltes vegades en la història de l'art, de la literatura i de la filosofia. Encertadament, ara s'han posat en qüestió ideologies liberals, neocapitalistes i heteropatriarcals que han quedat associades a l'amor. Com podem, en aquest nou paradigma, reflexionar sobre què és l'amor i concedir-li el lloc que li pertoca de rebel· lia, autenticitat i vincle entre persones enmig d'un món esquinçat?


Lluís Calvo ens presenta un assaig personal, crític i poderós sobre el concepte d'amor al llarg de la història i sobre els problemes i els dilemes que se'n deriven, per finalment reivindicar aquest sentiment profund i humà que habita en cadascun de nosaltres.

Lluís Calvo «El dilema de l'amor" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
210 s.
ISBN:
9788419017659
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire