Hi ha un nen al lavabo de les nenes

metin
₺209,27
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺20,93 kazanın.

Kitap hakkında

Història d'un nen agressiu i marginat a classe i com canvia positivament, tractada amb realisme, tendresa, ironia i humor.En Bradley és agressiu amb els companys, a classe no escolta, no fa els deures, i la mestra el té en un racó al fons de l'aula. Ell mateix es considera una mica"monstre". A mig curs, però, arriba un nen nou a classe, i una psicòloga a l'escola. La relació amb aquests nouvinguts, amb alts i baixos, ajudarà en Bradley a descobrir els seus valors i les seves possibilitats, a saber donar i saber rebre.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Història d'un nen agressiu i marginat a classe i com canvia positivament, tractada amb realisme, tendresa, ironia i humor.


En Bradley és agressiu amb els companys, a classe no escolta, no fa els deures, i la mestra el té en un racó al fons de l'aula. Ell mateix es considera una mica"monstre". A mig curs, però, arriba un nen nou a classe, i una psicòloga a l'escola. La relació amb aquests nouvinguts, amb alts i baixos, ajudarà en Bradley a descobrir els seus valors i les seves possibilitats, a saber donar i saber rebre.

Kitap Louis Sachar «Hi ha un nen al lavabo de les nenes» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
ISBN:
9788466144704
Telif hakkı:
Bookwire
İndirme biçimi:
epub

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu