16+
metin

Cilt 22 sayfalar

2015 yıl

16+

Руська правда

metin
₺10,23
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺1,03 kazanın.

Kitap hakkında

«Руська правда» – перша відома збірка правових норм східних слов’ян: кримінального, спадкового, торгового і процесуального законодавства. Вона є головним джерелом з історії правових, соціальних і економічних стосунків Київської Русі. Відомі дві редакції «Руської правди» – Коротка, яку пов’язують з ім’ям Ярослава Мудрого, і Розширена, що співвідноситься з Володимиром Мономахом. У цьому унікальному виданні подано обидва варіанти тексту, які було змінено та доповнено за редакцією Любові Пономаренко.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

«Руська правда» – перша відома збірка правових норм східних слов’ян: кримінального, спадкового, торгового і процесуального законодавства. Вона є головним джерелом з історії правових, соціальних і економічних стосунків Київської Русі. Відомі дві редакції «Руської правди» – Коротка, яку пов’язують з ім’ям Ярослава Мудрого, і Розширена, що співвідноситься з Володимиром Мономахом.

У цьому унікальному виданні подано обидва варіанти тексту, які було змінено та доповнено за редакцією Любові Пономаренко.

Kitap «Руська правда» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
11 haziran 2015
Son güncelleme:
2015
Hacim:
22 s. 3 illüstrasyon
Telif hakkı:
Мультимедийное издательство Стрельбицкого
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip