metin

Cilt 78 sayfalar

0+

Esencijalna Ulja Za Vaše Zdravlje I Ljepotu

₺187
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺18,71 kazanın.

Kitap hakkında

Ova knjiga Vam nudi:Uvid u medicinska svojstva esencijalnih ulja i kako ona mogu pomoći.Kozmetološka svojstva.Recepte za izradu kozmetike s esencijalnim uljima u kućnoj radinosti.Esencijalna ulja imaju veliki značaj za kozmetologiju. Pomoću ulja iz povrća/voća moguće je riješiti niz dermatoloških problema. Esencijalnim uljima izvode se najrazličitiji kozmetološki postupci, budući da ona imaju baktericidno dejstvo i utječu na stanje kože, kose i noktiju. S godinama koža treba vise vlaženja i ishrane. Također zaštitu od utjecaja sunca, vjetra, mraza. Bolje je postupno prelaziti na prirodna esencijalna ulja za njegu kože i tijela, a u isto vrijeme ona mogu biti korisna i za prevenciju raznih bolesti.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Ova knjiga Vam nudi:

  1. Uvid u medicinska svojstva esencijalnih ulja i kako ona mogu pomoći.
  2. Kozmetološka svojstva.
  3. Recepte za izradu kozmetike s esencijalnim uljima u kućnoj radinosti.

Esencijalna ulja imaju veliki značaj za kozmetologiju. Pomoću ulja iz povrća/voća moguće je riješiti niz dermatoloških problema. Esencijalnim uljima izvode se najrazličitiji kozmetološki postupci, budući da ona imaju baktericidno dejstvo i utječu na stanje kože, kose i noktiju. S godinama koža treba vise vlaženja i ishrane. Također zaštitu od utjecaja sunca, vjetra, mraza. Bolje je postupno prelaziti na prirodna esencijalna ulja za njegu kože i tijela, a u isto vrijeme ona mogu biti korisna i za prevenciju raznih bolesti.

Kitap Lyudmila Ananieva «Esencijalna Ulja Za Vaše Zdravlje I Ljepotu» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
15 mayıs 2019
Hacim:
78 s. 48 illüstrasyon
ISBN:
9788873041238
Telif hakkı:
Tektime S.r.l.s.
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, html, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip