0+
metin

Cilt 300 sayfalar

0+

La paret

metin
₺420,31
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺42,04 kazanın.

Kitap hakkında

Inexplicablement aïllada per una paret invisible que la separa de la resta del món, que ha quedat petrificat per causes desconegudes, la protagonista es veurà obligada a deixar enrere la seva vida passada i afrontar la supervivència en solitari en una casa d'alta muntanya, només amb la companyia d'alguns animals. L'única alternativa davant la incertesa serà aprofitar tots els recursos al seu abast i adaptar-se als cicles del món natural.


Comparada amb «Robinson Crusoe» i anticipant-se a títols de Cormac McCarthy o Marian Engel, la novel·la de Marlen Haushofer aprofundeix en la experiència de l'individu fora de la societat i ha donat lloc a múltiples interpretacions des de l'ecologisme, el feminisme o la filosofia. Publicada el 1963, «La paret» manté encara avui la seva ànima distòpica, amb una escriptura precisa, brillant i hipnòtica.


«Novel·la distòpica brutal i absorbent […] és una de les obres més profundament feministes del segle passat.» – Naomi Huffman, The Atlantic

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın
Marlen Haushofer «La paret" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
300 s.
ISBN:
9788419017994
Tercüman:
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu