0+
metin

Cilt 440 sayfalar

1940 yıl

0+

Шхуна «Колумб»

metin
₺33,55
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺3,36 kazanın.

Kitap hakkında

Микола Трублаїні (справжнє прізвище – Трублаєвський, 1907–1941) – автор популярних серед молоді пригодницьких повістей і романів. «Шхуна "Колумб"» – одна з його кращих книжок. Герої повісті, хлопці й дівчата з маленького рибальського селища, викривають шпигуна, що прибув на острів, де проводяться наукові дослідження. Юні острів'яни вступають у нерівну боротьбу з ворогом, їм доводиться пройти через жорстокі випробування: переслідування, тортури, смертельну небезпеку. Та нема таких перешкод, яких би не подолали сміливі й віддані друзі.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Микола Трублаїні (справжнє прізвище – Трублаєвський, 1907–1941) – автор популярних серед молоді пригодницьких повістей і романів.

«Шхуна "Колумб"» – одна з його кращих книжок. Герої повісті, хлопці й дівчата з маленького рибальського селища, викривають шпигуна, що прибув на острів, де проводяться наукові дослідження. Юні острів'яни вступають у нерівну боротьбу з ворогом, їм доводиться пройти через жорстокі випробування: переслідування, тортури, смертельну небезпеку. Та нема таких перешкод, яких би не подолали сміливі й віддані друзі.

«Шхуна «Колумб»» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
27 mayıs 2015
Son güncelleme:
1940
Hacim:
440 s. 1 illüstrasyon
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
epub, fb2, html, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip