metin

Cilt 34 sayfalar

0+

Ταχεία Ερμηνεία Ανάλυσης Αερίων Αίματος

₺416,49
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺41,65 kazanın.

Kitap hakkında

Ιατρικό ζήτημα, απευθυνόμενο σε ιατρούς και νοσοκόμους.Το βιβλίο παρέχει τις έννοιες που είναι απαραίτητες για τη μελέτη της Ανάλυσης Αερίων του Αίματος, με τρόπο που θα τα κάνει εύκολα αξιοποιήσιμα, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω μελέτη, ίσως χωρίς το φόβο της αντιμετώπισης ενός υλικού το οποίο, καλώς ή κακώς, θεωρείται εκ των προτέρων πολύπλοκο.Εξετάζονται οι διάφορες φάσεις, από τη συλλογή ως την ερμηνεία των δεδομένων, με ένα λεξιλόγιο λεπτό και λακωνικό, με τη χρήση διαγραμμάτων και σχετικών ευανάγνωστων διδασκαλιών.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Ιατρικό ζήτημα, απευθυνόμενο σε ιατρούς και νοσοκόμους.

Το βιβλίο παρέχει τις έννοιες που είναι απαραίτητες για τη μελέτη της Ανάλυσης Αερίων του Αίματος, με τρόπο που θα τα κάνει εύκολα αξιοποιήσιμα, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω μελέτη, ίσως χωρίς το φόβο της αντιμετώπισης ενός υλικού το οποίο, καλώς ή κακώς, θεωρείται εκ των προτέρων πολύπλοκο.

Εξετάζονται οι διάφορες φάσεις, από τη συλλογή ως την ερμηνεία των δεδομένων, με ένα λεξιλόγιο λεπτό και λακωνικό, με τη χρήση διαγραμμάτων και σχετικών ευανάγνωστων διδασκαλιών.

Kitap Nicola Maria Vitola «Ταχεία Ερμηνεία Ανάλυσης Αερίων Αίματος» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
15 mayıs 2019
Hacim:
34 s.
ISBN:
9788885356023
Telif hakkı:
Tektime S.r.l.s.
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, html, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip