metin

Cilt 695 sayfalar

2019 yıl

16+

Цікаві факти з історії давніх часів

₺87,42
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺8,75 kazanın.

Kitap hakkında

Чому перші цивілізації виникли там, де їжа людей була одноманітнішою? Чим марнославство перського царя допомогло розшифрувати писемність народу, що зник за два тисячоліття до його народження? Коли відбулася найперша битва в історії і як визначили місце останньої? Навіщо майя фарбували свої храми в червоний колір, а вавилоняни віддавали перевагу синьому? Чи з’явилася б демократія, якщо б у греків не було абетки і металічних грошей? І яке імператорське хобі виявилося привабливішим за владу над державою, що розкинулася на трьох континентах? Відповіді на ці та багато інших запитань дозволяють не лише дізнатися про цікаві факти, але й зрозуміти «логіку історії».У форматi PDF A4 був сбережений видавничий дизайн.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Чому перші цивілізації виникли там, де їжа людей була одноманітнішою? Чим марнославство перського царя допомогло розшифрувати писемність народу, що зник за два тисячоліття до його народження? Коли відбулася найперша битва в історії і як визначили місце останньої? Навіщо майя фарбували свої храми в червоний колір, а вавилоняни віддавали перевагу синьому? Чи з’явилася б демократія, якщо б у греків не було абетки і металічних грошей? І яке імператорське хобі виявилося привабливішим за владу над державою, що розкинулася на трьох континентах? Відповіді на ці та багато інших запитань дозволяють не лише дізнатися про цікаві факти, але й зрозуміти «логіку історії».


У форматi PDF A4 був сбережений видавничий дизайн.

«Цікаві факти з історії давніх часів» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
14 temmuz 2021
Son güncelleme:
2019
Hacim:
695 s. 560 illüstrasyon
ISBN:
978-966-03-8947-2
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip
Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu