Sadece LitRes`te okuyun

Kitap dosya olarak indirilemez ancak uygulamamız üzerinden veya online olarak web sitemizden okunabilir.

Herkes Başka Biriyken Kim Kimdir
Metinmetin

Cilt 210 sayfalar

0+

Herkes Başka Biriyken Kim Kimdir

Sadece LitRes`te okuyun

Kitap dosya olarak indirilemez ancak uygulamamız üzerinden veya online olarak web sitemizden okunabilir.

₺133,49
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺13,35 kazanın.

Yazar

Kitap hakkında

İsimsiz bir yazar fiyasko yazarlara dair kitabının mütevazı başarısı sayesinde yabancı bir üniversiteden davet alır, unutulmuş büyük kitaplar üstüne bir dizi konferans verecektir. Bir yandan da Guyavitch adlı sırra kadem basmış bir yazarın peşindedir ama izini sürmek düşündüğü kadar kolay olmaz. Ziyareti sırasında ona eşlik eden Profesora, Asistan ve taksici Jan’ın tuhaflıkları da eklenince hikâyelerin, üniversitenin ve şehrin gizemleri dallanıp budaklanır. İnsanlar ile karakterler birbirine karışırken kurmaca ile gerçek arasındaki sınır da kâh silinir kâh belirginleşir.


C.D. Rose Herkes Başka Biriyken Kim Kimdir’de bir edebiyat şöleni yaratırken edebiyat dünyasına dair eleştirel ve mizahi gözlemler de sunuyor.


Borges, Calvino, Eco, Bolaño, Lem, Jouannais ve Vila-Matas’ın yitik metinlerle örülü kayıp yazar atlaslarına komşu bir başyapıt.


“Okuduğu kitaplardan yola çıkarak kendini oluşturmuş insanlardık – belki okuduklarımızdan hareketle birbirimizi de uydurmuştuk. Gerçeklikle başa çıkmanın başka yolu var mı, var olmanın başka yolu var mı?”

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın
Kitab C.D. Rose «Herkes Başka Biriyken Kim Kimdir» — saytda onlayn oxuyun. Şərh və rəylərinizi qeyd edin, sevimlilərinizi seçin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
25 haziran 2023
Hacim:
210 s.
ISBN:
978-605-7643-61-2
Telif hakkı:
Notos Kitap