12+
metin
PDF

Cilt 219 sayfalar

12+

Метафізичні твори

metin
PDF
₺122,52
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺12,26 kazanın.

Kitap hakkında

Рене Декарт (1596–1650), видатний французький філософ, відомий передовсім як творець першої метафізики Нового часу, мислитель, що визначив поле дискусій новочасної філософії в цілому. «Дискурсія про метод» і «Медитації про першу філософію» є ключовими текстами цієї метафізики. Це видання вперше подає українські переклади зазначених творів під однією обкладинкою.Головними темами Декартової метафізики є подолання скептицизму, пошук джерел абсолютно певного знання, статус людського Я, доведення існування Бога, реальність людської свободи (суміщеної з науковим поглядом на світ як незламну послідовність причин), відмінність і єдність душі й тіла («субстанційний союз», що й нині є теоретичною основою позиції т. зв. «дуалізму» в нейронауках). Видання супроводжується розлогими коментарями, довідково-бібліографічним апаратом, термінологічними покажчиками. Призначене як для дослідників, які вивчають філософію Декарта й інші напрями філософії, психології, історії науки, так і для осіб, які просто цікавляться цими питаннями.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Рене Декарт (1596–1650), видатний французький філософ, відомий передовсім як творець першої метафізики Нового часу, мислитель, що визначив поле дискусій новочасної філософії в цілому. «Дискурсія про метод» і «Медитації про першу філософію» є ключовими текстами цієї метафізики. Це видання вперше подає українські переклади зазначених творів під однією обкладинкою.

Головними темами Декартової метафізики є подолання скептицизму, пошук джерел абсолютно певного знання, статус людського Я, доведення існування Бога, реальність людської свободи (суміщеної з науковим поглядом на світ як незламну послідовність причин), відмінність і єдність душі й тіла («субстанційний союз», що й нині є теоретичною основою позиції т. зв. «дуалізму» в нейронауках). Видання супроводжується розлогими коментарями, довідково-бібліографічним апаратом, термінологічними покажчиками. Призначене як для дослідників, які вивчають філософію Декарта й інші напрями філософії, психології, історії науки, так і для осіб, які просто цікавляться цими питаннями.

Рене Декарта “Метафізичні твори” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
12+
Litres'teki yayın tarihi:
06 mart 2020
Çeviri tarihi:
2020
Hacim:
219 s.
Toplam boyut:
2.1 МБ
Toplam sayfa sayısı:
219
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf