metin

Cilt 70 sayfalar

0+

Прекрасне Місто Спліт - Хорватія

Туристичний Путівник Та Українсько-Хорватський Розмовник
₺242,92
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺24,30 kazanın.

Kitap hakkında

Туристичний путівникта українсько-хорватський розмовникЦей путівник був створений мною не тільки для того, щоб надати інформацію про історичні пам'ятники і найкрасивіші місця малознайомого туристам Спліта, а й забезпечити їх необхідними лінгвістичними інструментами для вивчення хорватської мови, щоб вони мали можливість отримати повне задоволення від поїздки і могли б порозумітися в будь-який ситуації. Маю велику надію, що створений мною путівник буде корисним туристу, який бажає не тільки побувати в малознайомих місцях, а й освоїти нову мову. Щасливої дороги!

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Туристичний путівник

та українсько-хорватський розмовник


Цей путівник був створений мною не тільки для того, щоб надати інформацію про історичні пам'ятники і найкрасивіші місця малознайомого туристам Спліта, а й забезпечити їх необхідними лінгвістичними інструментами для вивчення хорватської мови, щоб вони мали можливість отримати повне задоволення від поїздки і могли б порозумітися в будь-який ситуації. Маю велику надію, що створений мною путівник буде корисним туристу, який бажає не тільки побувати в малознайомих місцях, а й освоїти нову мову. Щасливої дороги!

«Прекрасне Місто Спліт - Хорватія» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
17 aralık 2020
Hacim:
70 s.
ISBN:
9788835412441
Telif hakkı:
Tektime S.r.l.s.
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip