metin

Cilt 240 sayfalar

0+

Шестеро з одного яйця

₺186,44
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺18,65 kazanın.

Kitap hakkında

У кожній людині живе шість іпостасей: Сміливість і Боягузтво; Злість і Доброта; Цинізм і Жадібність. Усі ці властивості мають різну пропорцію в емоційному складі кожного з нас. Так і в герої цього роману. Читачеві буде цікаво поспостерігати збоку, яка ж суміш у нашого героя. Що його чекає в першому світі, де є все: від багатства до злиднів, від любові до ненависті, від жалості до цинізму.

Лаурел, заповзятливий лихвар – інвестор тримає під своїм контролем весь мегаполіс. Він маніпулює всіма від суддів до скінхедів. У його житті все так спокійно і вигідно, як раптом його п'ять касирів серед білого дня грабують троє людей у масках звіряток. Місто одразу ж оточене фортецею. На того, хто перейшов за, чекає негайна смерть. Лаурел сама веде дізнання своїх касирів чоловіків. Не дозволяє їх їсти, але допускає спиртові напої. Вона розділяє чоловіків – касирів за напрямком: Сміливий, Цинік, Боягуз, Добрий, Злий. Першим за червону лінію йде Сміливий – його вбивають люди Лаурела. Після цього Лаурел починає натискати на психіку кожного з них. Винос чоловікам чоловікам не завершується ні вдень, ні вночі.

доводячи кожного до морального зриву. Як же викрутиться з цієї халепи наш герой, читай мені буде цікаво.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın
СЕРГІЙ ЖУРАВЛЬОВ «Шестеро з одного яйця" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
240 s.
ISBN:
9783989953604
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu