0+
metin

Cilt 220 sayfalar

0+

L'art de donar llibertat

Com acompanyar el joc i el moviment dels infants
metin
₺353,93
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺35,40 kazanın.

Kitap hakkında

Els infants necessiten moure's i jugar amb llibertat. I, en aquest procés, els adults tenim un paper molt important: els hem d'oferir les condicions òptimes perquè tot el seu potencial de joc i moviment es pugui desenvolupar amb plenitud.Com hem de posar l'infant, quan encara no pot moure's amb autonomia? Hem de jugar amb ell, o això el fa més dependent? Ens hem de preocupar si comença a caminar més tard que altres infants? Quins materials de joc són els més adequats per a cada etapa?En aquest llibre, basat en centenars de casos reals, l'autora ens dona moltes eines sobre el que ella considera tot un art: l'art de donar llibertat perquè l'infant pugui desplegar les seves habilitats de joc i moviment amb tot el seu potencial.
Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Els infants necessiten moure's i jugar amb llibertat. I, en aquest procés, els adults tenim un paper molt important: els hem d'oferir les condicions òptimes perquè tot el seu potencial de joc i moviment es pugui desenvolupar amb plenitud.

Com hem de posar l'infant, quan encara no pot moure's amb autonomia? Hem de jugar amb ell, o això el fa més dependent? Ens hem de preocupar si comença a caminar més tard que altres infants? Quins materials de joc són els més adequats per a cada etapa?

En aquest llibre, basat en centenars de casos reals, l'autora ens dona moltes eines sobre el que ella considera tot un art: l'art de donar llibertat perquè l'infant pugui desplegar les seves habilitats de joc i moviment amb tot el seu potencial.

Sonia Kliass «L'art de donar llibertat" kitabı - çevrimiçi ücretsiz kitap parçasını okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
220 s.
ISBN:
9788412675238
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire

Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu