0+
metin
PDF

Cilt 593 sayfalar

2015 yıl

0+

Російсько-український і українсько-російський словник

metin
PDF
₺67,45
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺6,75 kazanın.

Kitap hakkında

Словникові статті розташовані в Словнику за алфавітом. Російські слова й українські відповідники до них, українські слова і російські відповідники до них наводяться у Словнику в початковій формі: іменники – в називному відмінку однини, прикметники і дієприкметники – в називному відмінку однини чоловічого роду, дієслова – в інфінітиві.Словарные статьи расположены в Словаре в алфавитном порядке. Русские слова и их украинские соответствия, украинские слова и русские соответствия к ним приведены в Словаре в их начальной форме: существительные – в именительном падеже единственного числа, прилагательные и причастия – в именительном падеже единственного числа мужского рода, глаголы – в инфинитиве.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Словникові статті розташовані в Словнику за алфавітом. Російські слова й українські відповідники до них, українські слова і російські відповідники до них наводяться у Словнику в початковій формі: іменники – в називному відмінку однини, прикметники і дієприкметники – в називному відмінку однини чоловічого роду, дієслова – в інфінітиві.

Словарные статьи расположены в Словаре в алфавитном порядке. Русские слова и их украинские соответствия, украинские слова и русские соответствия к ним приведены в Словаре в их начальной форме: существительные – в именительном падеже единственного числа, прилагательные и причастия – в именительном падеже единственного числа мужского рода, глаголы – в инфинитиве.

“Російсько-український і українсько-російський словник” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
13 haziran 2016
Yazıldığı tarih:
2015
Hacim:
593 s.
Toplam boyut:
6.3 МБ
Toplam sayfa sayısı:
593
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf