18+
metin
PDF

Cilt 193 sayfalar

2016 yıl

18+

Житіє гаремноє

metin
PDF
₺77,70
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺7,78 kazanın.

Kitap hakkında

Свого часу цей твір наробив багато галасу і навіть спричинив скандал. Надруковані у львівській газеті «Post-Поступ» під назвою «Житіє гаремноє», «щоденники Роксолани» збурили «свідому» українську інтелігенцію. І мало хто зрозумів, що це літературна містифікація, настільки достовірним виглядав текст. Отже, представляти цю легендарну і скандальну книжку нема сенсу – вона вже давно відома читачам. А тепер виходить у подарунковому виданні.Тому залишаємо тільки одну засторогу: дітям до 12-ти не читати.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Свого часу цей твір наробив багато галасу і навіть спричинив скандал. Надруковані у львівській газеті «Post-Поступ» під назвою «Житіє гаремноє», «щоденники Роксолани» збурили «свідому» українську інтелігенцію. І мало хто зрозумів, що це літературна містифікація, настільки достовірним виглядав текст. Отже, представляти цю легендарну і скандальну книжку нема сенсу – вона вже давно відома читачам. А тепер виходить у подарунковому виданні.

Тому залишаємо тільки одну засторогу: дітям до 12-ти не читати.

Юрия Винничука “Житіє гаремноє” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
18+
Litres'teki yayın tarihi:
04 şubat 2018
Son güncelleme:
2016
Hacim:
193 s.
Toplam boyut:
14 МБ
Toplam sayfa sayısı:
193
Önsöz:
Ю. В. Макаров
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf
Bu kitabı okuyanlar şunları da okudu