metin

Cilt 175 sayfalar

2020 yıl

16+

Бесіди майстра Хай Тао про стратегію

₺126,03
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺12,61 kazanın.

Kitap hakkında

Стратегічне мислення, хоч і з’явилося дві з половиною тисячі років тому, є вираженням духу сучасності й поки що надбанням небагатьох. Як навчати стратегічного мислення? Підручники не допоможуть, лише особиста участь у стратегічних іграх, а ще оповідки, притчі – найдавніший жанр людської творчості, який знову набув актуальності у ХХІ сторіччі. Саме в такому жанрі книжка викладає здобутки світової стратегічної думки останніх двохсот років. Як і будь-які східні притчі, тут вони часто мають другий, прихований від квапливого погляду рівень. Основні принципи стратегії єдині для війни, бізнесу, дипломатії та політики, адже в усіх випадках ми маємо справу з противником, найчастіше стійким, розумним і розважливим, і так само єдині принципи управління людьми – носіями вільної волі та власного погляду на світ.Видання розраховане на широке коло читачів, особливо корисним буде менеджерам-практикам і підприємцям. Автор – викладач Києво-Могилянської та Львівської бізнес-шкіл та Української академії лідерства.У форматі PDF A4 збережено видавничий макет.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Стратегічне мислення, хоч і з’явилося дві з половиною тисячі років тому, є вираженням духу сучасності й поки що надбанням небагатьох. Як навчати стратегічного мислення? Підручники не допоможуть, лише особиста участь у стратегічних іграх, а ще оповідки, притчі – найдавніший жанр людської творчості, який знову набув актуальності у ХХІ сторіччі. Саме в такому жанрі книжка викладає здобутки світової стратегічної думки останніх двохсот років. Як і будь-які східні притчі, тут вони часто мають другий, прихований від квапливого погляду рівень. Основні принципи стратегії єдині для війни, бізнесу, дипломатії та політики, адже в усіх випадках ми маємо справу з противником, найчастіше стійким, розумним і розважливим, і так само єдині принципи управління людьми – носіями вільної волі та власного погляду на світ.

Видання розраховане на широке коло читачів, особливо корисним буде менеджерам-практикам і підприємцям. Автор – викладач Києво-Могилянської та Львівської бізнес-шкіл та Української академії лідерства.


У форматі PDF A4 збережено видавничий макет.

Kitap Валерия Пекаря «Бесіди майстра Хай Тао про стратегію» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
16+
Litres'teki yayın tarihi:
01 şubat 2021
Son güncelleme:
2020
Hacim:
175 s. 110 illüstrasyon
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip