metin
PDF

Cilt 103 sayfalar

0+

ORMAN EVINDEKI SIRLAR SAKLI HAZINE

₺28
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺2,81 kazanın.

Kitap hakkında

Orman evine doğru yol alırken, Şans'ın içi içine sığmıyordu. Köpeği Pufi ve arkadaşı Batı'yla birlikte eğlenceli günler geçireceğini hayal ediyordu.Oysa Şans'ın tavan arasında bulduğu kroki, geceleri ormandan gelen sesler ve Pufi'nin ortadan kaybolması, çocukları nefes nefese bir maceranın içine çekmekte gecikmedi.Artık yalnızca Pufi'yi aramıyorlar, madende karşılaştıkları adamların neyin peşinde olduğunu da bulmak istiyorlardı. Korkunç fırtınada Fener'e ulaşmaya çalışırken, kendilerini ne tür bir tehlikeye attıklarının farkında bile değillerdi.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Orman evine doğru yol alırken, Şans'ın içi içine sığmıyordu. Köpeği Pufi ve arkadaşı Batı'yla birlikte eğlenceli günler geçireceğini hayal ediyordu.

Oysa Şans'ın tavan arasında bulduğu kroki, geceleri ormandan gelen sesler ve Pufi'nin ortadan kaybolması, çocukları nefes nefese bir maceranın içine çekmekte gecikmedi.

Artık yalnızca Pufi'yi aramıyorlar, madende karşılaştıkları adamların neyin peşinde olduğunu da bulmak istiyorlardı. Korkunç fırtınada Fener'e ulaşmaya çalışırken, kendilerini ne tür bir tehlikeye attıklarının farkında bile değillerdi.

“ORMAN EVINDEKI SIRLAR SAKLI HAZINE” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
0+
Litres'teki yayın tarihi:
12 nisan 2024
Hacim:
103 s.
ISBN:
9789752115866
Toplam boyut:
29 МБ
Toplam sayfa sayısı:
103
Telif hakkı:
Автор
İndirme biçimi:
pdf