0+
metin

Cilt 38 sayfalar

0+

Gos Pudent

metin
Не доступна
В вашей стране эта книга не продаётся. Если у вас включён VPN, отключите его

Kitap hakkında

Et presentem en Gos Pudent. Viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria. L'adoraràs! La sèrie Gos pudent compta ja amb 10 volums, dels quals s'han venut més de dos milions d'exemplars a França, on és tot un fenomen. Ha estat traduït a més de 20 idiomes.

Türler ve etiketler

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Et presentem en Gos Pudent. Viu en un cubell d'escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria. L'adoraràs! La sèrie

Gos pudent compta ja amb 10 volums, dels quals s'han venut més de dos milions d'exemplars a França, on és tot un fenomen. Ha estat traduït a més de 20 idiomes.

Kitap Colas Gutman «Gos Pudent» — fb2, txt, epub, pdf olarak indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
0+
Hacim:
38 s. 43 illüstrasyon
ISBN:
9788418187025
Tercüman:
Sanatçı:
Yayıncı:
Telif hakkı:
Bookwire
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip