metin

Cilt 60 sayfalar

2018 yıl

12+

Мудрість за одну хвилину

₺44,10
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺4,42 kazanın.

Kitap hakkında

Ця книжка була написана не для того, щоб повчати, а щоб Пробуджувати. На її сторінках живе Мудрість, що може відкритися кожному, але для відкриття якої замало лише слів.Читаючи притчі й оповідки Майстра, на кожну з яких потрібно не більше хвилини, ви цілком ймовірно можете несподівано відкрити для себе Мовчазне Вчення (іноді в друкованих словах, а іноді – поміж рядків), усвідомити його приховану за емоціями і думками глибину й осягнути мудрість, силу і красу справжнього Пробудження.

Чудова збірка притч, які за рекомендацією автора, слід приймати невеликими порціями – 1-2 притчі в день. Хоча збірка і невелика за своїми розмірами, та по суті дуже багата на ідеї.


На мою особисту думку – краще читати по одній притчі в день та виділяти хоча б 15 хвилин на обдумування її суті.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Ця книжка була написана не для того, щоб повчати, а щоб Пробуджувати. На її сторінках живе Мудрість, що може відкритися кожному, але для відкриття якої замало лише слів.

Читаючи притчі й оповідки Майстра, на кожну з яких потрібно не більше хвилини, ви цілком ймовірно можете несподівано відкрити для себе Мовчазне Вчення (іноді в друкованих словах, а іноді – поміж рядків), усвідомити його приховану за емоціями і думками глибину й осягнути мудрість, силу і красу справжнього Пробудження.

«Мудрість за одну хвилину» — kitabı fb2, txt, epub, pdf formatında indirin veya çevrimiçi okuyun. Yorumlarınızı ve incelemelerinizi bırakın, favorilerinize oy verin.
Yaş sınırı:
12+
Litres'teki yayın tarihi:
31 ekim 2018
Çeviri tarihi:
2018
Son güncelleme:
2018
Hacim:
60 s. 1 illüstrasyon
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
epub, fb2, fb3, html, ios.epub, mobi, pdf, txt, zip