12+
metin
PDF

Cilt 897 sayfalar

2017 yıl

12+

Від зачатків військової організації до професійних найманих армій (бл. 3060 р. до Христа – початок ХVІ ст.)

metin
PDF
₺268,28
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺26,83 kazanın.

Kitap hakkında

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунки між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технології, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війною.Таким чином, можна стверджувати, що військова історія фактично є найбільш повною історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття.Перший том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від Давнього Єгипту до переходу до професійних найманих військ і європейського фронтиру (бл. 3060 до Христа – початок XVI cт.). Основна увага приділена подіям і особистостям, які мали вплив на розвиток і еволюцію військової справи в Європі. Подана бібліографія основних проблем військової історії даного періоду. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, всіх, хто цікавиться військовою історією.

Дуже добре написана книга від хорошого автора) Обожнюю книги Л. Войтовича, його виклад матеріалу значно допомагає молодим студентам

у вивченні історії

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунки між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технології, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війною.

Таким чином, можна стверджувати, що військова історія фактично є найбільш повною історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття.

Перший том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від Давнього Єгипту до переходу до професійних найманих військ і європейського фронтиру (бл. 3060 до Христа – початок XVI cт.). Основна увага приділена подіям і особистостям, які мали вплив на розвиток і еволюцію військової справи в Європі. Подана бібліографія основних проблем військової історії даного періоду. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, всіх, хто цікавиться військовою історією.

“Від зачатків військової організації до професійних найманих армій (бл. 3060 р. до Христа – початок ХVІ ст.)” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
12+
Litres'teki yayın tarihi:
19 ekim 2018
Son güncelleme:
2017
Hacim:
897 s.
Toplam boyut:
48 МБ
Toplam sayfa sayısı:
897
Telif hakkı:
OMIKO
İndirme biçimi:
pdf