metin
PDF

Cilt 130 sayfalar

2009 yıl

12+

Робочий зошит з хімії. 9 клас

₺11,97
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺1,20 kazanın.

Kitap hakkında

Робочий зошит входить до складу навчально-методичного комплекту з хімії для учнів 9 класу і повністю відповідає змісту підручника-призера Всеукраїнського конкурсу підручників з хімії для 12-річної школи, створеного О. Г. Ярошенко,яка є також співавтором чинної програми з хімії, зошита для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії для учнів 9 класу, збірника завдань і вправ з хімії.Робочий зошит створено з дотриманням державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки дев’ятикласників, тому його можна успішно використовувати у загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від того, за підручником яких авторів здійснюється вивчення хімії у 9 класі.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Робочий зошит входить до складу навчально-методичного комплекту з хімії для учнів 9 класу і повністю відповідає змісту підручника-призера Всеукраїнського конкурсу підручників з хімії для 12-річної школи, створеного О. Г. Ярошенко,яка є також співавтором чинної програми з хімії, зошита для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії для учнів 9 класу, збірника завдань і вправ з хімії.

Робочий зошит створено з дотриманням державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки дев’ятикласників, тому його можна успішно використовувати у загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від того, за підручником яких авторів здійснюється вивчення хімії у 9 класі.

Ольги Ярошенко “Робочий зошит з хімії. 9 клас” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
12+
Litres'teki yayın tarihi:
04 ağustos 2014
Son güncelleme:
2009
Hacim:
130 s.
ISBN:
978-966-7039-22-6
Toplam boyut:
2.3 МБ
Toplam sayfa sayısı:
130
Telif hakkı:
Станица-Киев
İndirme biçimi:
pdf