metin
PDF

Cilt 66 sayfalar

2009 yıl

12+

Diğer versiyonlar

1 kitap
Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 7 клас

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 7 клас

₺7,04
%10 indirim al
Bu kitabı önerin ve arkadaşınız kitabı satın aldığında ₺0,71 kazanın.

Kitap hakkında

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань разом з підручником,робочим зошитом та збірником завдань і вправ входить до складу навчально-методичного комплекту з хімії для учнів 7 класу.Зміст практичних робіт та тестових завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки семикласників.Завдання для тематичного контролю знань розроблено за зразком завдань зовнішнього незалежного оцінювання знань випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, що з 2008 року започатковано в Україні.Використання зошита на заняттях з хімії оптимізує процес перевірки навчальних досягнень семикласників, забезпечить послідовну і якісну підготовку їх до вступних випробувань у вищі навчальні заклади.

Yorum gönderin

Giriş, kitabı değerlendirin ve yorum bırakın

Kitap açıklaması

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань разом з підручником,робочим зошитом та збірником завдань і вправ входить до складу навчально-методичного комплекту з хімії для учнів 7 класу.

Зміст практичних робіт та тестових завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки семикласників.

Завдання для тематичного контролю знань розроблено за зразком завдань зовнішнього незалежного оцінювання знань випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, що з 2008 року започатковано в Україні.

Використання зошита на заняттях з хімії оптимізує процес перевірки навчальних досягнень семикласників, забезпечить послідовну і якісну підготовку їх до вступних випробувань у вищі навчальні заклади.

Тетяны Коршевнюк, Ольги Ярошенко “Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 7 клас” adlı kitabı - pdf olarak indirin veya çevrimiçi olarak okuyun. Yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi gönderin, favorilerinize puan verin.
Yaş sınırı:
12+
Litres'teki yayın tarihi:
04 ağustos 2014
Son güncelleme:
2009
Hacim:
66 s.
ISBN:
978-966-7039-20-2
Toplam boyut:
1.5 МБ
Toplam sayfa sayısı:
66
Telif hakkı:
Станица-Киев
İndirme biçimi:
pdf